2016-05-06

Dünyanın en geniş katılımlı marka etkinliğine sayılı günler kaldı

INTA 2016'da küresel markaların sorunları mercek altına alınacak

Dünyanın en geniş katılımlı marka etkinliği olan ve bu yıl 138'incisi düzenlenecek olan INTA 2016 (International Trademark Association), 21-25 Mayıs tarihleri arasında Amerika'nın Orlando kentinde gerçekleşecek.

Orange County Convention Center'da düzenlenecek olan INTA 2016'da ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil eden Destek Patent grubu adına, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Dereligil'in yanı sıra Claudia Kaya, Yeşim Metin, Simay Akbaş ve Emrah Öngören katılacak.

Kongre kapsamında, 33 eğitim oturumu gerçekleştirilecek ve 225'den fazla konu masaya yatırılacak. INTA 2016, 140 ülkeden yaklaşık 10 bin marka yöneticisini, avukat ve vekili Orlando'da ağırlayacak. Çok sayıda sponsorluk fırsatı ve sergi salonun da yer alacağı konferansta, endüstrideki değişim sonucu sahteciliğe karşı alınacak önlemler ve Uluslararası Marka Hukuku üzerine önemli bilgiler paylaşılacak.

INTA 2016 hakkında açıklamalarda bulunan Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, "Uluslararası tescil sistemine dahil 192 ülkede, müşterilerimizi en doğru şekilde temsil ettik ve etmeye devam ediyoruz. Sınai haklar konusunda, dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek ve markalaşma konusunda yapılan çalışmaları analiz etmek amacıyla dünyanın en büyük ve en geniş katılımlı marka etkinliği olan INTA etkinliğinde biz de yerimizi alıyoruz. Etkinlik kapsamında Uluslararası Patent Ofislerinin yetkilileri ve Marka Vekilleriyle müşterilerimizin haklarının en etkin şekilde korunması ve ülkeler bazında marka hak uygulamalarında son gelişmelere ilişkin önemli ikili temaslarda da bulunacağız" dedi.

Ayrıntılı bilgi için:
Büşra Yıldız: busra.yildiz@itibaratolyesi.com
Rıdvan Tozlu: ridvan.tozlu@itibaratolyesi.com
Tel: 0212 272 5151