2016-04-04

Destek Patent dünyanın en önemli patent uzmanlarını İstanbul'da ağırlıyor

Destek Patent tarafından düzenlenen ve İstanbul Ticaret Odası tarafından desteklenen 'Dünya'da Sınai Mülkiyet Haklarının Yönetimi' semineri, dünyaca ünlü katılımcılarıyla 15 Nisan Cuma günü İstanbul Ticaret Odası Meclis Salonunda gerçekleşecek. Seminerde söz alacak endüstri devlerinin patent danışmanları, dünyaca ünlü sanayi kuruluşlarının patent öykülerini paylaşacak.

Patent ve Marka Vekilliği Sektörü'nün ülkemizdeki amiral gemisi Destek Patent'in İstanbul Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde düzenleyeceği Dünya'da Sınai Mülkiyet Haklarının Yönetimi seminerinde; ABD, Avrupa ve Asya'dan gelecek uzman konuşmacılar, sınai haklar üzerine dikkat edilmesi gerekenler, patent başarı yönetimi, markalara ilişkin güncel konular, patentte başarı yöntemi ile taklitle mücadele konularında bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Dünya'nın en önemli patent uzmanları

Alanında uzman dünyaca ünlü endüstri kuruluşları ve markalarına danışmanlık yapan patent uzmanlarının konuşmacı olarak yer alacağı Dünya'da Sınai Mülkiyet Haklarının Yönetimi seminerinde, ilk olarak Türkiye'yi temsilen, seminere ev sahipliği yapan Destek Patent'in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz deneyimlerini paylaşacak. Yamankaradeniz’in sınai hak koruması ve dikkat edilmesi gerekenler üzerine yapacağı konuşması sonrası, Avrupa Birliğini temsilen Weickmann & Weickmann Ortağı ve Marka-Tasarımlar Yöneticisi Udo W.Herberth, ulusal marka ve topluluk marka koruması konusunda bilgilerini aktaracak. ABD'den MG-IP Yönetici Ortağı Martin Geissler ve Çin’i temsilen Xiaofen Wu ile Robert Rauther marka ve tasarımlara ilişkin güncel konular hakkında bilgi verecek.

Patent ve faydalı modelde en son gelişmeler konuşulacak

Patent ve faydalı model de yaşanan son gelişmelerin konuşulacağı seminer de son olarak, Japonya'dan Masako Barnard, ABD'den Ken Muncy ve Avrupa Birliği’ni temsilen Frank Feller, taklitle mücadelenin nasıl gerçekleşeceği ve patent’de başarının nasıl sağlanacağı konusunu masaya yatıracaklar.