2016-05-30

Intellectual Property Rights Star once again became Destek Patent

Amerika'nın Florida Eyaleti'ne bağlı Orlando kentinde bu yıl 138'incisi
düzenlenen "INTA 2016" Uluslararası Marka Kongresi 10 bini aşkın katılımcıyı ağırladı.

"Fikri Haklar Yıldızı" bir kez daha
Destek Patent oldu

Dünyanın en geniş katılımlı marka etkinliği INTA Kongresinde bu yıl da 10 bini aşkın katılımcı kitlesi ağırlandı. Bu yıl 138'incisi düzenlenen INTA Kongresinde (International Trademark Association 2016 Meeting)ülkemizi uluslararası arenada başarılarıyla temsil eden Destek Patent, sektörün en itibarlı yayınlarından biri olan Managing Intellectual Property Rights tarafından üçüncü kez IP Star Certficate (Fikri Haklar Yıldızı Sertifikası) ile ödüllendirildi.

Kongre kapsamında, 33 eğitim oturumunun ve 225'den fazla konunun görüşüldüğü INTA 2016, 140 ülkeden yaklaşık 10 bin marka yöneticisini, Marka ve Patent Ofisi yetkililerini, avukat ve vekili Orlando'da ağırladı. Çok sayıda sponsorluk fırsatı ve sergi salonun da yer aldığı konferansta, endüstrideki değişim sonucu sahteciliğe karşı alınması gereken önlemler ve ‘Uluslararası Marka Hukuku' üzerine önemli bilgiler paylaşıldı.

Orange County Convention Center'da düzenlenen INTA 2016'da fikri ve sınai haklar alanında ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil eden Destek Patent adına, Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Dereligil, Destek Patent hukuk biriminden Emrah Öngören'in yanısıra Claudia Kaya, Yeşim Metin, Simay Akbaş katıldı. INTA 2016 hakkında açıklamalarda bulunan Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz "Uluslararası tescil sistemine dahil 192 ülkede, müşterilerimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Sınai haklar konusunda, dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek ve markalaşma konusunda yapılan çalışmaları analiz etmek amacıyla dünyanın en büyük ve en geniş katılımlı marka etkinliği olan INTA etkinliğinde bu yıl da yerimizi aldık. Etkinlik kapsamında uluslararası patent ofislerinin yetkilileri ve marka vekilleriyle müşterilerimizin haklarının en etkin şekilde korunması ve ülkeler bazında marka hak uygulamalarında ikili temaslarda da bulunarak son gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulduk" dedi.

Fikri Hakların Yıldızı yine "Destek Patent"

INTA 2016'da sınai haklar alanında gösterdiği üstün başarı ve yaptığı değerli katkılar sebebiyle Uluslararası Fikri Hakların tanıtımı ve korunması alanında saygın bir yayıncı kuruluş olan "Managing Intellectual Property Rights" dergisi tarafından üçüncü kez "Fikri Haklar Yıldız Sertifikası" Destek Patent'in oldu. Destek Patent'i temsilen sertifikayı alan Yönetim Kurulu üyesi Ersin Dereligil "Ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil etmek ve müşterilerimiz için her zaman profesyonel, katma değerli bir hizmet sunma amacındayız. Bu hizmetimizin değerlendirilip, ödüle layık görülmesi bizleri daha da mutlu kılıyor. Üçüncü kez bu ödülü almamızı sağlayan tüm müşterilerimize ve çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.