2013-09-03

Destek Patent received 4 prestigious awards from abroad in its 30th year

Destek Patent, 30. yılında yurtdışından prestijli 4 ödül aldı

Destek Patent'e Uluslararası 4 Ödül

Türkiye'nin marka ve patent vekilliği hizmetinde lider firması Destek Patent, 30'uncu yılını kutlarken, uluslararası yayın kuruluşlarından gelen 4 ödülle yurtiçi ve yurtdışındaki başarılarını kanıtladı. Fikri haklar alanında ise 2013 yılı için dünyada önerilen Türk Danışmanlık firması olarak seçildi.

Destek Patent, 30'uncu kuruluş yıldönümünü kutladığı 2013 yılında fikri haklar alanında dünyanın saygın yayıncı kuruluşları arasında yer alan "Acquisition International" ve "ACQ Magazine" dergileri tarafından ayrı ayrı verilen "Yılın Türk Fikri Mülkiyet Danışmanlık Şirketi" ödülleri ile yine "Acquisition International" tarafından verilen "Türk Start-Up Firmaları Fikri Haklar Danışmanlığı Yılın Şirketi" ödülünün sahibi oldu. Ayrıca IAM Patent 1000 Dergisi Destek Patent'i "Tavsiye Edilen Türk Patent Şirketi" olarak ilan etti.

Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz,"Sektördeki 30'uncu yılımızın gururunu yaşarken kazandığımız bu dört ödül, uluslararası alandaki saygınlığımızı ve bilinirliğimizi artırdı. Bu ödülleri bizi zirveye taşıyan müşterilerimizle ve çalışanlarımızla paylaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyor ve hepsine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Uluslararası alanda Destek Patent liderliği

Türk Patent Enstitüsü'ne yapılan marka, patent ve tasarım tescil başvurularında Türkiye'nin lider danışmanlık firması olan Destek Patent, son beş yıldır uluslararası marka müracaatlarında da dünyanın ilk 10 vekillik firması arasında yer alıyor. 200 çalışanı ile nitelikli hizmet sunan Destek Patent, yurtdışından gelen bu ödüllerle birlikte uluslararası arenada adını duyurmayı başaran bir Türk firması oldu.

Fikri mülkiyet danışmanlık ödülleri

Destek Patent, dünyada kurumsal finans haberciliğinin önde gelen dergilerinden biri olan Acquisition International tarafından yapılan iki ayrı değerlendirmede ödüllerin sahibi oldu. Yıl boyunca sıra dışı çalışmalar gerçekleştirip başarı kazanan yatırımcı, danışman ve servis sağlayıcı şirketlerin ödüllendirildiği 2013 M&A Awards'de Fikri Mülkiyet Danışmanlık kategorisinde "Yılın Türk Fikri Mülkiyet Şirketi" seçildi. Ayrıca özel danışmanlık alanında faaliyet gösteren şirketlerin ödüllendirildiği Uluslararası Start-up Kuruluşları Danışmanlık kategorisinde "Türk Start-Up Firmaları Fikri Haklar Danışmanlığı Yılın Şirketi" ödülünün sahibi oldu.

Bir diğer ödül, dünya çapında fikri varlıkların yönetimi konusunda yegane rehber olan Intellectual Asset Management (IAM) dergisi tarafından düzenlenen en üst düzey patent danışmanlarını listeleyen "IAM Patent 1000: Dünyadaki Lider Patent Danışmanları 2013" değerlendirmesinden geldi. Uluslararası rehberin patent vekilliği kategorisinde Destek Patent, "Tavsiye Edilen Türk Patent Şirketi" seçildi.

Destek Patent'in layık görüldüğü 4. ödül ise hedef kitlesi global çapta finans sektörünün üst düzey yöneticileri olan ACQ dergisi ve ACQ5 haber portalı tarafından düzenlenen ACQ Global Awards 2013 kapsamında verilen "2013 Türk Fikri Mülkiyet Danışmanlık Şirketi Ödülü" oldu.

TURKISH IP FIRM OF THE YEAR 2013
DESTEK PATENT has been awarded as the "Turkish IP Firm of the year 2013" in IP Legal advisory award 2013 by Acquisition International.

RECOMMENDED TURKISH PATENT FIRM 2013
DESTEK PATENT has been named "top tier recommended firm" within patent prosecution category in the international directory of IAM Patent 1000: The World's Leading Patent Practitioners 2013" which is a unique guide that identifies the top patent practitioners in key jurisdictions around the globe.

IP ADVISORY FIRM OF THE YEAR 2013
DESTEK PATENT has been voted "IP Advisory Fırm of The Year" as the only firm in Turkey in the ACQ Global Awards 2013, hosted by ACQ magazine & the ACQ5 news portal.

TURKISH START UP LEGAL ADVISORY FIRM OF THE YEAR 2013
DESTEK PATENT has been awarded as the "Turkish Start Up Legal Advisory Firm" in International Start-Up Advisory Awards 2013 by Acquisition International.