2016-06-16

Baba sevgisi tescilleniyor!

Anneler günü, babalar günü, sevgililer günü gibi özel günler kapıyı çalınca, hemen herkeste sevgisini gösterme telaşı başlar. Herkesin yaptığının aynısını yapmamak, sevgiyi göstermek için farklı bir yol bulmak gibi arayışlara girilir. Fikri ve sınai haklar alanının öncü firması Destek Patent, bu arayışa keyifli bir son veriyor: Tıpkı anneler gününde yaptığı gibi, 19 Haziran'daki babalar gününde de sevginizi tescilliyor.

Üç çocuk babası olan Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, "Geçtiğimiz anneler gününde temsili sevgi tesciliyle başladığımız işi, babalar gününde de sürdürmemek olmazdı" diyor ve babalar günü hakkında şu değerlendirmeyi yapıyor:

"Zaman içinde baba olma anlayışı hayli değişim geçirdi. Eskiden, evin reisi tek başına babaydı. Babalar otorite sembolü olarak görülür, çocuklar açısından çoğunlukla tepkisinden korkulacak bir kişi olarak tanımlanırdı. Günümüzde baba olma, evin yükünü anneyle paylaşan, geçmişte sadece annenin yaptığı zannedilen ev işlerini de yapan, çoluk çocuğuyla kaliteli zaman geçirmek peşinde koşan, otoriteden çok bir 'koruyucu ve kollayıcı' kişiye dönüştü. Destek Patent olarak, her bireyin hayatında çok önemli role sahip olan babalarımıza duyduğumuz sevgiyi temsili tescil ederek, babalar gününü kutlayanların keyfine farklı bir kutlama şekliyle katkıda bulunmak istedik. Umarız babasına sevgisini farklı bir yolla göstermek isteyenleri memnun ederiz."

'Dünyanın En İyi Babası' tescil belgesine, isteyen herkes www.destekpatent.com.tr adresi üzerinden ulaşabilir. Belgenizi doldurarak sevginizi tescil edebilir; belgenizi sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak, print ederek ya da e postayla babanıza gönderebilirsiniz.

#sevginitescille

Ayrıntılı bilgi için:
Büşra Yıldız: busra.yildiz@itibaratolyesi.com
Rıdvan Tozlu: ridvan.tozlu@itibaratolyesi.com
Tel: 0212 272 5151