2016-02-18

Destek Patent'e İnsana Saygı Ödülü

İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında düzenlenen ve insan kaynakları alanında yürütülen başarılı çalışmaların ödüllendirildiği törende, "İnsana Saygı Ödülü'nün sahibi Destek Patent oldu.Kariyer.net ve Finansbank'ın ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Bu yıl 21'incisi düzenlenen zirve kapsamında 'İnsana Saygı Ödülleri' de sahibini buldu. Türkiye genelinde adayların başvurularını en kısa sürede yanıtlayan, en çok istihdam yaratan ve en çok iş başvurusu yapılan firmaların ödül almaya hak kazandığı İnsana Saygı Ödülleri'nin 2015 yılı kazananı Destek Patent oldu. Destek Patent AŞ, kendilerine gelen 29 bin 899 başvurunun tamamına, ortalama 2 gün içerisinde geri dönüş yaparak yüzde yüz başarı sağladı. İnsan Kaynakları Zirvesi'nde yer alan İnsana Saygı Ödülleri'ne her geçen gün ilginin arttığını belirten Destek Patent İnsan Kaynakları Uzmanı Gizem Vural, "İş arayan adaylar için en önemli maddelerden birinin, olumlu ya da olumsuz, yaptıkları iş başvurularına cevap almak. Bunun içinde tarafımıza yapılan her başvuruya büyük bir hassasiyetle yanıt veriyoruz. 2 gün içerisinde bu kadar başvuruyu cevaplayabilmek bizim için gurur verici" dedi. Bu yıl "Akılcı Sadelik" konsepti ile gerçekleştirilen İnsan Kaynakları Zirvesi'nin konuşmacıları arasında; 40 Yaşın Üzerinde Takip Edilmesi Gereken 40 Kadın'ın kurucularından olan Whitney Johnson, İE Business School'da doçentlik yapan Steven D'souza ve Oxford Üniversitesi'nde liderlik eğitimi veren Robert Poynton gibi alanında uzman isimler yer aldı.