2013-06-10

Marka tescili ve patent hizmetlerinde 30.yıl fırsatı

Destek Patent'ten 30. yılında yüzde 30 indirim

Türkiye'nin lider marka ve patent vekilliği şirketi Destek Patent, kuruluşunun 30'uncu yılı sebebiyle marka, patent ve tasarım tescil başvurularında yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor.

1983 yılında sınai haklar alanında hizmet vermeye başlayan ve son 10 yıldır sektördeki liderliğini koruyan Destek Patent, kuruluşunun 30'uncu yılında şirketlere kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sunuyor. Şirketlerin yapacağı tüm marka, patent ve tasarım tescil başvurularına yüzde 30 indirim sunulacak.

Sahteciliğe tescille engel

Teknolojiye erişimin kolaylaşması ve iletişimin büyük bir hızla gerçekleşmesi nedeniyle günümüzde fikirlerin veya ürünlerin taklit edilmesi çok kolay. Sahteciliğin ve fikir hırsızlığının önüne geçmenin en etkili yolu ise marka ve patent tescili. Sahip olduğu bir marka, buluş veya endüstriyel tasarımı korumak isteyen girişimciler, Destek Patent'in sunduğu yüzde 30 indirim kampanyasından 31 Ağustos 2013 tarihine kadar yararlanabilirler.

Destek Patent'in kampanyasını günümüz rekabet ortamında girişimcileri bir adım öne geçirecek marka, patent ve tasarım tescilleri için kaçırılmayacak bir fırsat olarak niteleyen Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, "Destek Patent ailesi olarak kuruluşumuzun 30. yılını sektör lideri olarak kutlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu gururu müşterilerimizle paylaşmak ve girişimcileri tescil başvurusuna teşvik etmek amacıyla böyle bir kampanya düzenledik. Destek Patent olarak kuruluşumuzdan bu yana Türkiye'de sınaî haklar bilincinin yaygınlaştırılmasını ve yenilikleri destekliyor, Türk sanayicisinin ve Türkiye'nin global pazarlarda rekabet şansını artırmak için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Destek Patent'i ayrıcalıklı kılanlar

• 30 yıllık uzmanlık ve birikim kalitesi
• 60 bin'e yaklaşan müşteri
• İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Adana ve Gaziantep'te kendi şubelerinde, uzman personeliyle hizmet