2012-10-05

Destek Patent'ten jet hızında marka başvurusu fırsatı

CNR EXPO CENTER'da 11-14 Ekim 2012 tarihlerinde düzenlenecek 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda Destek Patent A.Ş. standını ziyaret eden kurum ve firmalar çok cazip fiyat avantajları ile anında online marka başvurusu yapabilecekler.

MÜSİAD'ın 1993 yılından bu yana her iki yılda bir Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile paralel olarak, T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla gerçekleştirdiği MÜSİAD Uluslararası Fuarı bu yıl 14. kez kapılarını iş dünyasına açacak. Farklı sektörlerden iş dünyasının öncü kurumlarının buluştuğu fuarda Destek Patent, katılımcılara Türkiye'de ilk kez fuara özel "Anında Marka Başvurusu" hizmetini uygulamaya koyuyor.

Hizmet kapsamında Destek Patent'in CNR EXPO CENTER 7. Hall 7D10 No'lu standını ziyaret eden kurumlar günlerce beklemeden birkaç dakika içinde güvenle online marka başvurusu yapabilecekler.

Destek Patent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, fuar alanına özel bir teknolojik alt yapı kurduklarını ve firmaların uzun süre beklemeden birkaç dakika içinde düşündükleri marka müsait durumda ise başvurularını anında gerçekleştirebileceklerini dile getirdi.

Projelere Danışmanlık Destek Patent'ten

Destek Patent, 7.Salon 7D10 No'lu Hall'de katılımcı ve ziyaretçilere patent ve sınaî haklar alanında danışmalık vermek için hazır. Destek Patent uzmanları tarafından girişimci ve proje sahipleri haklarının etkin korunması ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirilecek. Ayrıca yerli ve yabancı yaklaşık 180 bin ziyaretçi katılımı beklenen 14. MÜSİAD fuarında sektörün ilk web televizyonu olan Destek Patent TV de röportajlarla fuarın nabzını tutuyor olacak.