2016-11-29

MÜSİAD EXPO Fuarı’nın Ardından…

Şirketimiz Destek Patent’in katılımcı ve destekçi olarak yer aldığı MÜSİAD Expo Fuarı’nda bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz.

Sizlerin de bildiği gibi; MÜSİAD, iş dünyasına önemli katkılar sağlayan bir kuruluş. Fuarlar vesilesiyle de iş bağlantıları ve müşteri portföylerinin oluşumuna katkı sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen fuarda da bunun yansımalarını gördük ve görmeye devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı, özellikle müslüman ülkeler arasında işbirliğini arttırmanın amaçlandığı MÜSİAD Fuarı’nın bu yıl ki hedef kıtası Afrika oldu. Bu yıl Afrika pazarına yönelen MÜSİAD, Nijerya, Nijer, Gana, Fildişi, Etiyopya ve Güney Afrika’daki işadamlarının fuarda yer almalarını sağlayarak iki ülke arasındaki ticareti artırmayı hedefledi. Ülkemizden pek çok iş insanı Afrika’ya ihracat ya da yatırım yapıyor. Bizim fuarda odaklandığımız konu da Afrika’da nasıl marka olunabileceği oldu ve fuar süresince bu doğrultuda temaslarda bulunduk.

Fuarın geneli ve kurum standımıza yönelik faaliyetlerimiz dışında, Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Yamankaradeniz, Hayat Yayınları standında ‘Ben Buldum Başkasının Oldu’ kitabını imzalamak üzere okurlarıyla bir araya geldi. Kitap ile ilgili olumlu geri dönüşlerin ve ilginin yüksek olduğu bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu noktada da MÜSİAD Fuarı’nın katılımcı kitlesi ve organizasyon yapısının etkisi yadırganamaz.

Sınai haklar konusunda aklınıza takılan her sorunun yanıtını bizden alabileceğinizi bilmenizi isteriz...
Farklı platformlarda ve bir sonraki MÜSİAD Fuarı’nda tekrar bir arada olmak dileğiyle…

Daha detaylı bilgi almak için 444 43 44 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.