2015-12-04

Arzum OKKA Kapsül İstanbul Coffee Festival'de Görücüye Çıktı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Ä°stanbul Coffee Festival’inde Arzum Türk kahvesine getirdiÄŸi Arzum OKKA Kapsül yeniliÄŸiyle katılımcıların ilgi ve beÄŸenisini kazandı. Türk kahvesinde kapsül dönemini baÅŸlatan Arzum OKKA Kapsül’ün lansmanı Arzum Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Murat Kolbaşı’nın katılımıyla HaydarpaÅŸa Garı Ä°CF Seminer Alanı’nda gerçekleÅŸti.

Etkinlikte hava geçirmeyen oksijen bariyerli yapısı sayesinde Türk kahvesinin ilk günkü tazeliÄŸini muhafaza eden Arzum OKKA Kapsül, katılımcılara tanıtıldı. Ä°deal miktarda kahve porsiyonlarını paketlenmiÅŸ olarak sunan Arzum OKKA Kapsül, tazeliÄŸi ve eÅŸsiz kokusuyla her fincanda aynı lezzeti yaÅŸatıyor. Arzum OKKA Kapsül’ün Türk kahvesi ile en uyumlu aromalarla tatlandırılmış, geleneksel Türk Kahvesi, damla sakızlı Türk kahvesi, daÄŸ çilekli Türk kahvesi ve kakuleli Türk kahvesi olmak üzere 4 farklı seçeneÄŸi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Arzum OKKA Kapsül’ün hem Türkiye pazarında hem de dünya pazarındaki öneminden bahseden Arzum Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Murat Kolbaşı “Geçen yıl Ä°stanbul Coffee Festival’de kahveyi doÄŸrudan fincana servis etme özelliÄŸi ile ilk ve tek olan Arzum OKKA’yı kahve severlere tanıtarak Türk kahvesi kültürünü dünyaya yaymak için attığımız önemli adımları sizlerle paylaÅŸmıştık. Bu yıl ikincisi düzenlenen festivalde karşınıza Arzum OKKA Kapsül ile çıkmaktan mutluluk duyuyoruz. BildiÄŸiniz üzere Arzum OKKA’yla ihracat kanalında büyük bir baÅŸarı yakaladık. Ancak Türk kahvesinin zor bulunması ve porsiyonlarının kiÅŸiden kiÅŸiye deÄŸiÅŸmesi, Arzum OKKA’nın tamamlayıcı bir ürünü olan Türk kahvesinin de satışa sunulması ihtiyacını doÄŸurdu. Hem kahveyi porsiyonlamayı saÄŸlamak, hem de uzun süre saklamak kapsül formunda oksijen bariyerli kapsüller ile yani Arzum OKKA Kapsül Türk Kahvesi ile mümkün oldu. Arzum OKKA her fincanda eÅŸit köpük ve aynı lezzeti sunarken artık Arzum OKKA Kapsül Türk kahvesi ile kiÅŸiden kiÅŸiye deÄŸiÅŸen kahve porsiyonlamasını da standardize etmiÅŸ oluyor.

Ayrıca Arzum OKKA Geleneksel Kapsül Türk Kahvesi yanında 3 ayrı lezzet alternatifi sunuyor. Türk kahvesi yapımını Arzum OKKA ile kolaylaÅŸtırarak uluslararası piyasada kazandığımız baÅŸarının Arzum OKKA Kapsül sayesinde pekiÅŸeceÄŸine inanıyorum” dedi.