2011-10-08

'Kobi Süper Destek Paketi' Markalar Güvence Altına Alınıyor

'Kobi Süper Destek Paketi'

MARKALARI GÜVENCE ALTINA ALIYOR

KOBÄ° sorunlarının tartışıldığı ve KOBÄ°'ler için yol haritalarının çizildiÄŸi, ülkemizin en önemli organizasyonlarından biri kabul edilen KOBÄ° Zirvesi'nde "Rekabetçi Stratejiler ve Uluslararası Ä°ÅŸbirliÄŸi Ä°mkanları" bir çok uzman tarafından ele alındı. Marka ve patent sektörünün lider kuruluÅŸu olarak zirvedeki yerini alan Destek Patent, KOBÄ°'lere özel çözüm odaklı KOBÄ° Süper Destek Paketinin tanıtımını gerçekleÅŸtirdi.

Markanın oluÅŸturulması ve tüketici tarafından aranılır hale gelmesinden sonra en büyük sorunun markanın itibarından faydalanma amaçlı taklit edilmek olduÄŸunu belirten Destek Patent Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Kemal Yamankaradeniz, bu sorunla karşılaÅŸmamak için yoÄŸun bir emek ve maliyet gerektiren tanıtım çalışmalarına baÅŸlamadan önce markanın tescil edilmesinin zaferi getirecek olan en temel husus olduÄŸunu belirtti.

Yamankaradeniz, ağır sanayi kuruluÅŸlarına göre daha yüksek manevra kabiliyetine sahip olan giriÅŸimci ve rekabetçi KOBÄ°'lere özel geliÅŸtirilen "KOBÄ° Süper Destek Paketi" ile KOBÄ°'lerin büyümesini desteklediklerini, dolayısıyla ülkenin katma deÄŸerli ürünler üretmesinin yolunu açtıklarını belirtti.

Destek Patent Ä°stanbul Bölge Müdürü Tahir Gürdil ise KOBÄ° Süper Destek Paketi hakkında ÅŸunları söyledi; "KOBÄ°'lerimiz, bu paket ile 1 yıl içinde akıllarına gelen her soruyu uzmanlarımıza yöneltebiliyor, yıl içinde merak ettikleri tüm markaların ön araÅŸtırmalarını uzmanlarımıza yaptırabiliyorlar. Ayrıca, müracaat edilmiÅŸ markaları belgeye baÄŸlanana kadar aylık bültenlerde benzer marka yayınları izleniyor, üstelik 1.000 TL ücret ile 1 yıl içinde 4 adet yurtiçi marka baÅŸvurusu da yapabiliyorlar. Tüm bu fırsatlara ek olarak, www.destekpatent.com.tr Destek Online üzerinden ÅŸifreleri ile baÅŸvurularının ve tüm dosyalarının durumunu takip edebiliyor, iÅŸlemleri devam eden dosyalarıyla ilgili düzenli olarak bilgilendiriliyorlar."

Destek Patent güvencesinin yanı sıra, çözüm odaklı oluÅŸturulan hizmet paketlerinin kendilerini sektöründe en çok tercih edilen lider firma haline getirdiÄŸini belirten Kemal Yamankaradeniz, "KOBÄ°'lerin ürettiÄŸi deÄŸerleri güvence altına alarak farklılıklarını koruyor ve geleceklerini tasarlamalarına yardımcı oluyoruz" dedi.

Zirve bitiminde Destek Patent A.Åž. için hazırlanan zirve plaketini ise ÅŸirket adına, Ä°cra Komitesi BaÅŸkanı Muharrem Aydın aldı.